DSC_0075.JPG

Onderwijs activiteiten

Ben jij die bevlogen juf, meester, pedagogisch medewerker of directeur die altijd vooraan staat bij het organiseren van culturele activiteiten op school? Dan is het goed om te weten dat je dat niet alleen hoeft te doen. Onze jarenlange ervaring delen wij graag. Wij bieden diverse activiteiten aan voor leerlingen voor alle vormen van onderwijs. Voor coaching, deskundigheidsbevordering, begeleiden van subsidietrajecten, zoals CmK 3, kunt u met ons overleggen. Onze vakdocenten gaan met veel passie in de school aan de slag.

Aqua Background Store Header.png

HUIDIGE PROJECTEN

Lucas Gassel.png

basisschoolproject Lucas Gassel, een echte meester!

Dit interactieve schoolproject draait om de Helmondse meester van het landschap, Lucas Gassel. Het omvat een tentoonstelling in Kasteel Helmond en een workshop bij Kunstkwartier.

In het basisschoolproject "Lucas Gassel, een echte meester!" luisteren leerlingen van groep 5 tot en met 8 op school naar verhalen bij schilderijen van Lucas Gassel of uit zijn werkplaats. In de werkplaats in het kasteel onderzoeken de leerlingen deze schilderijen door het uitvoeren van vier meesterproeven, vergelijkbaar met de schildersleerlingen in de tijd van Lucas Gassel. Het project wordt afgesloten met de workshop "Het Meesterstuk!", waarna de leerlingen zich Meesterschilder mogen noemen..

Ga naar het project

Aqua Background Store Header.png

Wie zijn wij?

Waar houden wij ons mee bezig?Een greep uit de projecten in onze werkgebieden:

KAART GELDROP MIERLO PNG.png
KAART HELMOND.jpg
KAART Nuenen.png