Kunstkwartier - Rommel - 14-12-2019-8319.jpg

Over Kunstkwartier

Kunstkwartier pand

Kunstkwartier is er voor iedereen!

Wij geloven erin dat kunst en cultuur leuk is, maar ook dat je er enorm veel van leert. Het is eigenlijk net als buitenspelen. Je bent lekker bezig. Je kunt je gedachten verzetten. Lekker samen een fantasiespel spelen waarin alles kan. De wereld even vergeten.Het stimuleert de creativiteit én daar heb je je hele leven wat aan!

Daarom zetten wij ons in om meer creativiteit in het dagelijks leven te brengen. Dat doen onze ruim 100 professionele docenten in de vorm van cursussen, workshops, coaching en projecten op maat. Bij ons in huis maar ook in de wijk, met activiteiten en projecten in buurthuizen, zorgcentra en op scholen. Dans, Muziek, Beeldende Kunst, Theater, Pilates en Yoga. Of een combinatie ervan! Regelmatig verbinden wij de verschillende kunstdisciplines en laten we grenzen vervagen. De mooiste projecten ontstaan als je samen de verbinding opzoekt.

jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

Het jaar 2019 stond in het teken van uitbreiding en vernieuwing van het cursorisch aanbod en uitbreiding van de activiteiten op de scholen. Daarnaast is onze bijdrage in het maatschappelijk domein fors toegenomen. In dit jaarverslag kunnen we uiteraard niet alle activiteiten benoemen die we hebben uitgevoerd in 2019. Daarvoor is ons palet aan dienstverlening te uitgebreid. We staan stil bij een aantal belangrijke en/of bijzondere gebeurtenissen.

Kunstkwartier jaarverslag 2019

algemeen-nut-beogende-instelling-anbi-logo.png

Kunstkwartier beschikt over een ANBI status

Bekijk onze financiële publicaties.

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Verenigingen (zoals sport-, personeels-, zang-, harmonie- of toneelverenigingen) en hobbyclubs zijn meestal geen ANBI. Deze instellingen kunnen misschien wel als sociaal belang behartigende instellingen (SBBI) worden beschouwd.