musical jongeren2.png

Theater

Even lekker los gaan met mega-arrogantie, of helemaal zakenman strak in het pak. Van luizenmoeder tot voetbalvader langs de lijn, wat als voor één moment alles kan? Alle blokkades die je voelt in het dagelijkse leven vallen even weg tijdens de lessen toneel en musical. De docenten van Kunstkwartier geven iedere week tientallen kinderen, jongeren en volwassenen het vertrouwen en de veiligheid om in een andere rol te kruipen.

Blijven ontwikkelen

Bij Kunstkwartier kun je al op 6-jarige leeftijd beginnen bij de Musical Mini’s. Vakdocenten uit drie disciplines, zang, dans en toneel, hebben hierin de krachten gebundeld, ieder met eigen vakinhoud en visie. Terwijl de kinderen hun eerste stapjes zetten op het gebied van dans, zang en toneel is er ruimte voor de docenten om te kijken naar de mogelijkheden van ieder kind. Samenwerken op zijn best. Kinderen kunnen daarna doorstromen naar musical, toneel of dans. Terwijl er ook altijd ruimte blijft voor nieuwe instromers. En omdat wij erin geloven dat iedereen, ongeacht de leeftijd, zich moet kunnen blijven ontwikkelen is er ook cursusaanbod voor jongeren en volwassenen. Zo heeft de groep Musical Theater 18+ afgelopen jaar bewezen wat ze waard zijn. De productie ‘IK, JIJ, WIJ’ (2019) was mede zo’n groot succes door de ervaring die de spelers de afgelopen jaren bij verschillende cursussen hebben opgedaan.

En dan … licht uit, spot aan!

Met trots presenteert Kunstkwartier ieder jaar kleine presentaties en grote producties. Dit levert ieder jaar weer momenten van trots in het kwadraat op! De spelers staan te stralen terwijl ze laten zien wat ze kunnen. De docenten en het publiek beleven een voorstelling die ze nooit meer zullen vergeten.

Theaterhuis Kunstkwartier

Theaterhuis Kunstkwartier, een huis waarin je jezelf mag zijn, waar je je veilig voelt én waar het het gezellig is. Een plek waarin professionels je steunen en helpen in je groei en ontwikkeling. Op het toneel heb je veel meer nodig dan goed kunnen spelen. Daarom wordt er bij de toneel- en musicallessen van het Theaterhuis veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling op het gebied van lef en zelfvertrouwen. Hierdoor groei je in je spel en als persoon. Een ervaring en ontwikkeling die je je hele leven met je meedraagt.

Bekijk het cursusaanbod theater.

Bekijk het cursusaanbod musical.