musical kids 1.png

Musical

Even lekker los gaan met mega-arrogantie, of helemaal zakenman strak in het pak. Van luizenmoeder tot voetbalvader langs de lijn, wat als voor één moment alles kan? Alle blokkades die je voelt in het dagelijkse leven vallen even weg tijdens de lessen toneel en musical. De docenten van Kunstkwartier geven iedere week tientallen kinderen, jongeren en volwassenen het vertrouwen en de veiligheid om in een andere rol te kruipen.

Blijven ontwikkelen

Bij Kunstkwartier is er cursusaanbod voor (jonge) kinderen, jongeren en volwassenen, omdat wij geloven dat iedereen, ongeacht de leeftijd, zich moet kunnen blijven ontwikkelen.Vanaf 7-jarige leeftijd kun je het musicalvak bij Kunstkwartier beoefenen. Professionele vakdocenten uit drie disciplines, zang, dans en toneel, hebben de krachten gebundeld, ieder met eigen vakinhoud en visie. Je krijgt van kinds af aan les op het gebied van dans, zang en toneel. Onze cursussen bieden ruimte voor elk kind, omdat we kijken naar mogelijkheden. Je groeit door, breidt vaardigheden in de disciplines uit en professionaliseert. Zo kun je tot je volwassen bent, bij Kunstkwartier semi-professionele musicals blijven spelen!

En dan … licht uit, spot aan!

Met trots presenteert Kunstkwartier ieder jaar kleine presentaties en grote producties. Dit levert ieder jaar weer momenten van trots in het kwadraat op! De spelers staan te stralen terwijl ze laten zien wat ze kunnen. De docenten en het publiek beleven een voorstelling die ze nooit meer zullen vergeten.

Theaterhuis Kunstkwartier

Theaterhuis Kunstkwartier, een huis waarin je jezelf mag zijn, waar je je veilig voelt én waar het het gezellig is. Een plek waarin professionels je steunen en helpen in je groei en ontwikkeling. Op het toneel heb je veel meer nodig dan goed kunnen spelen. Daarom wordt er bij de toneel- en musicallessen van het Theaterhuis veel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling op het gebied van lef en zelfvertrouwen. Hierdoor groei je in je spel en als persoon. Een ervaring en ontwikkeling die je je hele leven met je meedraagt.

Bekijk het cursusaanbod.