simon_evert jan.jpeg

Talentstroom muziek

Persoonlijke- én talentontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar talent op eigen niveau te ontwikkelen.

Voor cursisten die bovengemiddeld getalenteerd zijn bieden we iets extra’s: de Talentstroom.

De talentstroom is bedoeld voor cursisten tot 18 jaar die bovengemiddeld getalenteerd zijn en staat open voor alle instrumenten en muziekstromen die binnen Kunstkwartier gedoceerd worden.

Een docent kan zijn leerling opgeven voor de audities van de talentstroom. Daarbij maakt het niet uit of de leerling 1,2 of 6 jaar op les zit. Het gaat om het aanwezige talent en de toekomstmogelijkheden en motivatie van die leerling om dat talent verder uit te bouwen.

De cursist die toegelaten wordt tot de talentstroom (maximaal 12 talenten) krijgt 10 min. langer les om meer tot verdieping te komen bij de te spelen muziek.

Het is aan Kunstkwartier om vervolgens door het jaar heen, een aantrekkelijk jaarprogramma samen te stellen voor de talenten. Een programma van o.a. concerten, extra pianobegeleiding, workshops, talenten- en kamermuziekdagen. Een programma wat hen uitdaagt, inspireert en helpt hoger op de muzikale ladder te komen.

Deelname aan de talentstroom biedt veel voordelen en extra’s, maar er staat wel wat tegenover. Van de cursisten vragen wij een behoorlijke dosis motivatie en inzet. Wij investeren in hun toekomst en gaan hier professioneel mee om. Van de deelnemers verwachten wij hetzelfde.

Wil je meer weten over de Talentstroom Muziek? Stuur dan een mail naar muziek@kunst-kwartier.nl Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.