harp.png

Harp

Harp is een fijn instrument met veel mogelijkheden, van klassiek tot blues! Op een harp kun je een waterval laten horen, maar ook veel spannende geluiden. Je leert noten lezen met grappige liedjes over Charlotte en haar familie en huisdieren. Je begint met eenvoudige liedjes voor de rechterhand en al snel leer je met twee handen samen spelen.

Wil je uitproberen of harp wel echt het instrument van je dromen is? Schrijf je dan in voor de kennismakingslessen: 3 lessen voor €40.- ( tot 21 jaar) en het instrument regelen wij, dus dat is lekker makkelijk!

Praktische informatie:

  • De lesdag en tijd wordt samen met de docent afgesproken.
  • Uiteraard heb je voor de lessen een harp nodig. Informeer eerst bij de docent voor je tot aankoop of huur overgaat, wij kunnen je bij het zoekproces helpen.
  • Voor de harplessen in Nuenen hebben we een samenwerking met harpschool Blue Planet. Indien je een voorkeur hebt voor de locatie Geldrop of Helmond ben je daar natuurlijk ook van harte welkom. Inschrijven voor harplessen in Nuenen kan gewoon via de site. Geef daarbij in het opmerkingenveld aan dat je in Nuenen les wilt. Kies je voor Nuenen dan worden je gegevens door ons doorgegeven aan Blue Planet. Zij nemen dan contact met je op en vervolgens loopt het contact rechtstreeks via Blue Planet overeenkomstig hun tarieven en voorwaarden.
  • Alle leerlingen tot 21 jaar kunnen gratis meedoen met de samenspel-activiteiten en concerten van het Blue Planet Harp Ensemble. Dus ook als je in Helmond en Geldrop harples hebt!

Tarieven muziekles

Tarieven individuele muzieklessen cursusjaar

Tarieven voor leerlingen onder de 21 jaar zijn op basis van gemeentelijke subsidie. Voor leerlingen die niet woonachtig zijn in de gemeenten Helmond, Geldrop-Mierlo en Nuenen geldt een ongesubsidieerd tarief. Neem contact op met Kunstkwartier voor meer informatie over deze prijzen.

Kies locatie om je in te schrijven:

Helmond Geldrop-Mierlo Nuenen

Niet gevonden wat je zocht of heb je problemen met inschrijven?

Neem contact met ons op via 0492-542445 of info@kunst-kwartier.nl en wij helpen je graag verder.