Viool

Viool

Zet de viool onder je kin. Pluk aan die snaar of nog beter, strijk er eens langs! Voel de trilling! Het instrument komt tot leven. Je bent nooit te oud om te leren. Maar bij viool ook niet gauw te jong! Samen met anderen begin je aan een spannend avontuur wat best wel wat van je vraagt!

Wanneer je goed viool wilt leren spelen ben je bij Kunstkwartier op de juiste plaats. Je leert zo je instrument te bespelen zodat je in verschillende ensembleorkesten van een optimale muzikale expressie gebruik kunt maken.Dit gebeurt middels oefeningen, veel samenspel, en dit alles gericht op de praktijk van het muziek maken.

Vanaf de eerste les, in kleine groepjes of individueel, leer je je instrument zo te gebruiken dat je muzikaal 'iets te vertellen' hebt.
De viool is het middel voor deze taal. Je leert het instrument technisch goed te gebruiken. Daarnaast is er veel aandacht voor ritme, muziektheorie, achtergrond informatie; kortom alles wat nodig is om een goede musicus te worden.

Afhankelijk van de 'bagage' is het mogelijk al vanaf zeer jonge leeftijd met vioolles te beginnen. Neem gerust contact op.

Praktische informatie:

  • De lesdag en tijd wordt samen met de docent afgesproken.
  • Vanaf 4 jaar, in samenspraak met de docent.
  • Uiteraard heb je voor de lessen een instrument nodig. Informeer eerst bij de docent voor je tot aankoop of huur overgaat, wij kunnen je bij het zoekproces helpen

Tarieven muziekles

Tarieven individuele muzieklessen cursusjaar

Tarieven voor leerlingen onder de 21 jaar zijn op basis van gemeentelijke subsidie. Voor leerlingen die niet woonachtig zijn in de gemeenten Helmond, Geldrop-Mierlo en Nuenen geldt een ongesubsidieerd tarief. Neem contact op met Kunstkwartier voor meer informatie over deze prijzen.

Samen muziek maken, je leert er zoveel van!

Kies locatie om je in te schrijven:

Helmond Geldrop-Mierlo Nuenen

Niet gevonden wat je zocht of heb je problemen met inschrijven?

Neem contact met ons op via 0492-542445 of info@kunst-kwartier.nl en wij helpen je graag verder.