jongerenatelier.jpg

Jongerenatelier

Teken- en schildercursus voor jongeren vanaf 12 jaar

In de jongerencursus ligt de nadruk op het plezier in tekenen en schilderen. Je gaat aan de slag met zelfgekozen onderwerpen: portret, fantasie, manga of realistisch natekenen. Je krijgt begeleiding bij het ontwikkelen van je skills door een enthousiaste docent/kunstenaar. In de lessen wordt met verschillende materialen gewerkt. Zo heeft iedereen de mogelijkheid zich te specialiseren, in het tekenen of juist schilderen, met acrylverf of aquarelverf.

Als je daar behoefte aan hebt krijg je een opdracht, waarbij de basisprincipes van het tekenen en schilderen aan bod komen: perspectief tekenen, kleurenleer, het effect van licht- en donkergebruik in een werkstuk. Het is leuk om bij elkaar te kijken en van elkaar te leren. Verleg je creatieve grenzen!

Deze cursus is helaas vol, maar je mag je natuurlijk nog wel opgeven voor de wachtlijst! Mail naar info@kunst-kwartier voor meer informatie.

streep.png

Ben je jonger dan 12 jaar? Kijk dan eens bij het het jeugd- of kinderatelier:Weet je nog niet zo goed of het iets voor je is? Kom dan een eerst een keer kijken en meld je aan voor een kennismakingsles.

Niet gevonden wat je zocht of heb je problemen met inschrijven?

Neem contact met ons op via 0492-542445 of info@kunst-kwartier.nl en wij helpen je graag verder.