xmass.jpg

Xmass Singalong

17 december 19:00

Elk oneven jaar (2019-2021-enz) organiseert de stichting Xmas sing along een sfeervol meezingevenement bij de Oude Toren in Stiphout. Xmas sing along, samen voornamelijk kerstliedjes zingen in een sprookjesachtige omgeving. Meerdere koren zingen kerst- en aanverwante liedjes van toen en nu. Op een beeldscherm wordt de tekst geprojecteerd zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Er staan kraampjes waar winterse hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Trek lekkere warme kleren aan, breng uw zangstem (hoeft niet zuiver te zijn) mee dan zorgen wij voor een fantastische sfeer.

Ook ons strijkensemble van Kunstkwartier is een graag geziene gast bij de Xmas Singalong en zal ook dit jaar weer prachtige muziek laten horen in samenwerking met fanfare de Vooruitgang.

Als entree wordt er gevraagd een artikel uit de voorraadkast/kelder mee te brengen. Denk hierbij aan een fles shampoo, een pak koekjes, douchegel, enz. Deze artikelen worden door vrijwilligers van Super Sociaal aangenomen en zullen verdeeld worden onder de minderbedeelde gezinnen die in onze gemeente wonen. Zo proberen wij te zorgen dat er voor hen iets extra’s is in deze dure decembermaand.

Komt u op 17 december luisteren?

Voor meer info: www.xmassingalong.nl


Xmass Singalong

Vrijdag 17 december 2021

19.00-22.00 uur

Scouting Jan Baloys Stiphout, Van der Brugghenstraat 41, te Helmond

Entree: Artikel uit de voorraadkast