xmass.jpg

Xmas Sing along

22 december 19:00

Xmas Sing Along - Het Ultieme Feest van Samenzang!

We gaan weer samen zingen, de kerstsfeer omarmen en genieten van een onvergetelijke avond. Dus, smeer je kelen, drink thee met honing, en oefen alvast thuis voor wat vocale magie.

Op vrijdag 22 december 2023 organiseert de stichting Xmas Sing Along haar langverwachte tweejaarlijkse 'grote' Xmas Sing Along. Diverse leuke, hippe (pop)koren zullen sfeervolle liedjes ten gehore brengen. De tekst wordt geprojecteerd en jij bent van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. Als kers op de kersttaart zijn er ook twee keer instrumentale optredens van onze getalenteerde strijkers van Ensemble 2 van Kunstkwartier, samen met de jeugdspelers van Fanfare De Vooruitgang.

  • Datum & Tijd: Vrijdag 22 december 2023, 19:00 tot 22:00
  • Locatie: Oude Toren Stiphout, vd. Brugghenstraat

Entree:
Breng een artikel uit de voorraadkast mee om anderen een vrolijke kerst te bezorgen.


Help Anderen Een Vrolijke Kerst Te Bezorgen:

Om deel te nemen aan dit geweldige evenement vragen we je om geen traditioneel kaartje te kopen, maar om iets veel waardevollers mee te brengen.

Als entree vragen wij jou om een lang houdbaar artikel mee te brengen. Deze kan ingeleverd worden bij de kraam van Super Sociaal, gelegen bij de Oude Toren in Stiphout (Ingang aan de Van der Brugghenstraat). De ingezamelde artikelen zijn bedoeld voor Super Sociaal, een supermarkt die ondersteuning biedt aan inwoners van Helmond en Laarbeek die het financieel zwaar hebben. De dankbaarheid voor jouw bijdrage is grenzeloos. Laten we samen de kerstvreugde verspreiden!

De fonkelende lichtjes en sterren wachten op jou, net zoals de heerlijke glühwein of warme chocolademelk. Laten we samen de kerstvakantie inluiden en een extraatje gunnen aan de minderbedeelde inwoners van Helmond en Laarbeek. We hebben van Super Sociaal het signaal gekregen dat ze de spullen ook dit jaar echt hard nodig hebben.

Laten we samen een eigentijdse traditie creëren waarin we niet alleen zingen maar ook geven met een warm hart. Trek je warme schoenen aan en kom genieten van een feestelijke avond vol muziek, warmte en samenzijn!