2020.10.03 header kwiebus_krieolstad.jpg

Musicalvoorstelling Kwiebus/Krioelstad

3 oktober 15:30

Update: vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kunnen wij helaas niet het hele publiek in één keer op de tribune plaats laten nemen. Maar... wij zijn niet voor één gat te vangen, we spelen de voorstelling gewoon meerdere keren.

De voorstellingstijden worden:

Zaterdag 3 oktober:

13.30 uur

14.45 uur

15.30 uur

16.45 uur

Iedereen die een kaartje voor de voorstelling heeft gekocht ontvangt hierover per mail informatie. Heb je niets ontvangen? Stuur dan een mail naar theater@kunst-kwartier.nl

Waar: Natuurtheater De Donck , Donksedreef 3, 5711 RM Someren

streep.png
2020.08.28 poster krioelstad.jpg

Voorstelling Krioelstad

Er wordt hard gewerkt in de mierenkolonie om alle oogst op tijd binnen te halen. ‘’Goed bezig mieren, we hebben hard gewerkt! We mogen trots zijn.’’ Maar niet Flip, Flip is anders. Ze is bezig met een van haar uitvindingen. Net als de Sprinkhanen de oogst komen opeisen gaat het goed mis! Lukt het Flip om de oogst te verdubbelen? Of loopt alles in het water?

Krioelstad, waarin de kleinste de grootste acties kunnen hebben.

2020.10.03 poster kwiebus.jpg

Voorstelling Kwiebus

Hier op onze planeet, Zijn wij samen compleet , Helemaal up-to-date,

Oh wat is het toch fijn, Om op kwiebus te zijn ♫

Het is chaos op de planeet Kwiebus. Planeetbewoner Kwiesum is door de Gnurk naar de aarde toe verbannen net op het moment dat zij haar levenstaak te horen kreeg. Helemaal in de war komt Kwiesum aardbewoners tegen, zal het hun lukken om Kwiesum te helpen terug te komen naar de planeet Kwiebus?

Kom ook kijken naar de musical Kwiebus, waarin de normaalste dingen op aarde door de ogen van een vreemde worden gezien.