het magisch muziektheater

Het Magisch Muziektheater - Nuenen

4 oktober 10:00

flyer het magisch muziektheater.jpg

Helaas kan de voorstelling Het Magisch Muziektheater van Kunstkwartier op zondag 4 oktober a.s. in het Klooster in Nuenen niet doorgaan i.v.m. de aangescherpte maatregelen m.b.t. het coronavirus.

Wij vinden dit ontzettend jammer en hopen dat we de voorstelling over niet al te lange tijd alsnog voor jullie kunnen spelen. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft van ons een mail ontvangen.

Ik wil anders zijn! zegt Cas de egel. ‘Ik wil klimmen als een eekhoorn, vliegen als een uil en springen als kleine Kim Konijn! Ik wil… an-ders zijn!’ Samen met de avontuurlijke Kaatje, de dieren uit het bos en een heuse tovenaar gaat Cas in een muzikaal theaterstuk van Kunstkwartier op een magische zoektocht naar hoe hij ‘anders kan zijn.’ Hij krijgt les in rennen, springen en vliegen maar of dat echt een succes wordt?

Zijn zoektocht eindigt voor een magische spiegel. Hij kijkt erin en…

Hoe loopt het af? Lukt het Cas die andere betere Cas te worden?

Kom kijken naar de Het Magisch Muziektheater van Kunstkwartier en je krijgt het antwoord. Uiteraard is de voorstelling geheel coronaproof.

De kinderen kunnen zich na de voorstelling als klap op de vuurpijl inschrijven voor een gratis kennismakingsles op een instrument naar keuze of voor een gratis theaterworkshop.

(de voorstelling zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk)