Header website ever after 1792x512 px.jpg

Dansvoorstelling : Ever After

25 juni 00:00 t/m 26 juni 23:00

Lang en …. Gelukkig?…. dansen alle sprookjesfiguren door deze fantasierijke familie voorstelling. Twee broers belanden door een computers spel in een fantasie wereld waar ze het aan de stok krijgen met de boze wolf en de stiefzussen van Assepoester. Assepoester zelf danst ondertussen rond op haar sneakers terwijl Sneeuwwitje haar tutu nog eens recht trekt.

De 3 heksen broeden op een plan om heel het betoverde bos eindelijk in hun macht te krijgen. Maar dat laten onze jonge helden natuurlijk niet zomaar gebeuren. In eenr race tegen de klok proberen ze zo snel mogelijk alle edelstenen te bemachtigen.

Duik in een betoverende wereld waar sprookjes tot leven komen op een geheel eigentijdse wijze. Vriendschap, machtswellust, jaloezie en liefde niets blijft achter in de strijd tussen goed en kwaad.

Naar het verhaal van GRIMM (ISH en Het Nationale Ballet)

Ever After is de familie voorstelling van 2022. Na het succes producties zoals De Wonderwinkel en Huisje,Boompje…BEEST!, Chronicles en Hollywood komt Dansstudio Kunstkwartier met deze nieuwe productie naar Theater Speelhuis.   

Met dansers en danseressen uit:

Modern instap

Modern basis

Modern intermediate

Jazz kids

Jazz basis

Jazz intermediate

Klassiek ballet basis

Klassiek ballet intermediate

Klassiek ballet volwassenen  

Talentklas 1,2 & 3

Jazz intermediate

Modern/jazz volwassenen

Commercial jazzZaterdag 25 juni 20.00 uur

Zondag 26 juni 14.00 uur

Theater Speelhuis

Tickets : 7.50 euro

Bestel hier je tickets voor zaterdag.

Bestel hier je tickets voor zondag.