header talentstroom.png

Talentstroom Kunstkwartier

3 maart 15:00

Ontdek de buitengewone talenten van Kunstkwartier Helmond!

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen en dan komt het grote moment: optreden voor een echt publiek. Onze leerlingen met bovengemiddeld muzikaal talent hebben met ongekende toewijding gewerkt om hun meesterschap te tonen. Ontdek zowel vertrouwde als minder bekende, maar altijd uitdagende composities, solistisch en in ensemble.

Een Leerzame Ervaring voor Jong Talent

Dit concert biedt niet alleen een podium voor muzikale prestaties maar dient ook als essentiële leermogelijkheid voor jong talent. De getalenteerde leerlingen leren omgaan met podiumdruk, ontwikkelen professionaliteit en verbeteren hun interactie met het publiek. Een unieke kans om de opkomst van talent van dichtbij te aanschouwen. Als onderdeel van het curriculum stellen Lambertus Concerten meerdere keren per seizoen zijn podium beschikbaar voor deze veelbelovende artiesten. Geniet van een programma dat niet alleen de talenten uitdaagt maar ook inspireert!

Beleef het Muzikale Spektakel bij Lambertus Concerten

Lambertus Concerten is trots om deze bovengemiddelde talenten de kans te geven zich te presenteren en te bewijzen. Voor hen is dit een fantastisch leermoment; voor het publiek belooft het een speciale ervaring te worden! Kinderen zijn van harte welkom om deel uit te maken van dit betoverende concert in de Pleinzaal van Theater Speelhuis op donderdag 3 oktober om 15.00 uur. Mis deze unieke gelegenheid niet om talent te ontdekken en te genieten van een prachtige middag vol muzikale verrassingen.


Locatie: Pleinzaal Theater Speelhuis
Aanvangstijd: 15.00 uur
Tickets: €7,50 - Hier verkrijgbaar