Kurioos (2).png

Kurioos ‘L histoire de curiosité | Dansvoorstelling

29 juni 16:00

Beleef deze prachtige dansvoorstelling!


Datum:

  • Zaterdag 29 juni 2024 om 16.00 uur
  • Zaterdag 29 juni 2024 om 19.30 uur


Stel je voor: een avond vol betoverende bewegingen, intrigerende verhalen en onvergetelijke emoties. Dat is Kurioos: L'histoire de curiosité!

Op deze magische avond wordt het podium een wereld van dans en verwondering. Dansers van Dansstudio Kunstkwartier brengen met passie en talent de choreografieën tot leven, gecreëerd door een team van getalenteerde choreografen.

Maar Kurioos is meer dan alleen dans. Het is een reis naar de grenzen van verbeelding, waar elke beweging een verhaal vertelt en elke emotie je raakt. Van verstilde momenten tot energieke uitbarstingen, elke scène neemt je mee op een adembenemende reis.


Het verhaal

Een schrijver, tot laat bezig met haar nieuwste meesterwerk, worstelt met een leeg blad. Frustreerd leunt ze achterover, haar bureau schuift plotseling weg. In een waas van verbazing verschijnen bizarre figuren en voorwerpen. Werkkamer? Is die er nog? Verloren in een wereld waar haar personages tot leven komen, ontdekt ze een nieuwe dimensie aan haar verhaal. Het schrijven lijkt vanzelf te gaan terwijl ze langs treinstations en wolkenwegen reist. Uiteindelijk ontwaakt ze, alles weer normaal. Was het slechts een droom? Maar de herinneringen blijven, vastgelegd op tekeningen aan een waslijn.

Geïnspireerd door Cirque de Soleil's Kurios.


Cast: Dansers van Dansstudio Kunstkwartier
Choreografen: Merlijn Kanters, Sharon van de Laar, Sophie van Grinsven, Luciënne Lambermont
Locatie: Theaterzaal, Theater Speelhuis
Prijs: Slechts € 8,50


Datum & Tickets:

  • Zaterdag 29 juni 2024 om 16.00 uur - Tickets
  • Zaterdag 29 juni 2024 om 19.30 uur - Tickets

Kurioos, 'L'histoire de curiosité', is dé dansvoorstelling van 2024 die je niet mag missen. Na het succes van eerdere producties zoals Anastasia, Chronicles en De Kleine Zeemeermin, brengt Dansstudio Kunstkwartier nu deze betoverende voorstelling naar Theater Speelhuis. Reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een avond vol dansplezier en verwondering!