Speelhuis format.1.png

Glitter Sparkles | Musicalvoorstelling

9 december 18:45

Het Verhaal

In een verre uithoek van ons land, vele, vele jaren geleden, ontvouwde zich een bijzondere feestdag die voor altijd de geschiedenis zou veranderen - "Trolhappen." Op deze dag waagden de Bergens zich aan het eten van trol om gelukkig te worden, wat leidde tot het vertrek van ons allen uit onze geliefde huisjes, want de vrees voor de Bergens was te groot...

Maar nu, na al die jaren, hebben de trollen een waanzinnig idee! Ze willen het grootste, vetste, en meest swingende feest ooit organiseren! Iedereen is uitgenodigd en maakt zich klaar voor het feest. Iedereen behalve Knoest. Hij heeft zich verschanst in zijn supergecamoufleerde, Bergen-bestendige survival-bunker, overmand door angst voor de mogelijke terugkeer van de Bergens. Maar wees gerust, die tijd is voorgoed voorbij.

Dus... Kom jij ook naar ons feest?

Deze betoverende musicalvoorstelling wordt opgevoerd door de getalenteerde kindergroepen van Kunstkwartier en belooft een magische reis vol avontuur, muziek en glitter voor zowel jong als oud. Dit is een unieke kans om een onvergetelijke ervaring te beleven!

Ontwerp zonder titel (13).png

Musicalvoorstelling GlitterSparkles

Datum: Zaterdag 9 december 2023
Tijd: 18:45 uur
Doelgroep: Geschikt voor alle leeftijden
Locatie: Theater Speelhuis, theaterzaal
Prijs: Slechts €7,50 per ticket - HIER verkrijgbaar


Waarom je dit niet mag missen

  • Een magisch verhaal geschikt voor alle leeftijden.
  • Getalenteerde jonge acteurs en zangers nemen je mee op een reis vol avontuur.
  • Prachtige choreografieën en meeslepende muziek om van te genieten.
  • Avontuur, spanning en glitter wachten op je!