Zeemeermin (1795 x 512 px) (4).png

De Kleine Zeemeermin | Kinderdansvoorstelling

9 december 14:00

Welkom bij "De Kleine Zeemeermin" - Jouw Magische Avontuur!

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke, familievriendelijke ervaring? Markeer dan zaterdag 9 december 2023 om 12.00 uur in je agenda, want Dansstudio Kunstkwartier presenteert "De Kleine Zeemeermin" in Theater Speelhuis. Deze kinderdansvoorstelling wordt zeker een hoogtepunt voor zowel jong als oud!

Ontdek het Verhaal

Stel je de dappere Prins Erik voor, die vastbesloten is om de zeven zeeën te doorkruisen en nieuwe avonturen te beleven. Hij wil nieuwe landen ontdekken en nieuwe vrienden maken. Zijn moeder, de koningin, maakt zich zorgen over zijn gevaarlijke reizen, maar Erik laat zich niet afschrikken. Hij zegt: "Moeder, maak je geen zorgen, ik ken de zee." Maar wat Erik niet weet, is dat er een hele nieuwe wereld onder zijn schip wacht, diep verborgen in de oceaan.

Diep onder het schip van Prins Erik, in een zee met water zo blauw als de mooiste korenbloem en zo helder als glas, leeft een ongelooflijke gemeenschap - de zeemensen! Onze getalenteerde dansers van Dansstudio Kunstkwartier nemen je mee op een spannende, grappige en kleurrijke reis naar deze mysterieuze onderwaterwereld.

Waar wacht je nog op? Duik met ons en onze jonge dansers mee in de diepte!

Ontwerp zonder titel (12).png


Tickets en Informatie

  • Datum: Zaterdag 9 december 2023
  • Tijd: 14.00 uur
  • Locatie: Theater Speelhuis
  • Genre: Kinderdansvoorstelling
  • Prijs: Regulier: € 6,50 (tickets HIER verkrijgbaar)


Gebaseerd op het Sprookje van Hans Christian Andersen

"Dansstudio Kunstkwartier" presenteert met trots "De Kleine Zeemeermin," de meest betoverende kinderdansvoorstelling van 2023. Na het succes van eerdere producties zoals "De Wonderwinkel" en "De Gelaarsde Kat en de Krijtjesfabriek," brengen we nu onze zevende kindervoorstelling naar Theater Speelhuis.