cadeubonnn.png

Cadeaubon

Bij Kunstkwartier geloven we dat creativiteit een prachtig cadeau is....

Eentje dat je zelf mag uitpakken. En het goede nieuws is: wij staan te popelen om je daarbij een handje te helpen!

Een cadeaubon van Kunstkwartier is niet alleen leuk om te geven, maar ook geweldig om te ontvangen. Ons doel is om iedereen de kans te geven om creatief bezig te zijn. Dus, of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau voor verjaardagen, Vaderdag, Moederdag, feestdagen, of gewoon spontaan, voor die ene persoon die een flinke dosis creativiteit verdient... ga dan voor een Kunstkwartier cadeaubon!

Ons gevarieerde aanbod is geschikt voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, en voor zowel beginners als gevorderden. Met cursussen op verschillende dagen, tijden, en locaties heb je de keuze uit individuele lessen, groepscursussen, workshops, korte cursussen of jaarcursussen. Ontdek ons actuele aanbod op de pagina "Cursussen" en schrijf je direct in!

Vanaf een bescheiden €10,00 heb je de mogelijkheid om jezelf of een ander te trakteren op een Kunstkwartier cadeaubon. Het leuke is dat jij het gewenste bedrag bepaalt. Houd er wel rekening mee dat de bon in één keer moet worden besteed en niet kan worden omgezet in contanten. Deze cadeaubonnen zijn exclusief te gebruiken voor de inspirerende cursussen en workshops van Kunstkwartier. Je kunt ze ophalen bij onze receptie! Betalingen zijn alleen mogelijk per pin, onze receptie staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 21.00 uur. Tijdens schoolvakanties of feestdagen zijn we gesloten.

Heb je een Kunstkwartier cadeaubon ontvangen? Gefeliciteerd! Hier lees je hoe je de cadeaubon kunt inwisselen voor een inspirerende cursus of workshop van Kunstkwartier.

De bon is voorzien van een uitgiftedatum en blijft onbeperkt geldig. Het volledige bedrag kan slechts eenmaal worden ingewisseld. Geef bij je (online) inschrijving aan dat je (een deel) met een cadeaubon wilt betalen. Vul na inschrijving het formulier in en stuur het samen met de bon op of lever het in bij Kunstkwartier. Let op: het tegoed wordt verrekend met de factuur voor het cursusgeld. Heb je vragen over onze cadeaubonnen? Breng een bezoek aan Kunstkwartier, waar onze receptiemedewerkers je graag verder helpen.