homepage header.jpg

Kennismakingslessen

Wij spreken liever van kennismakingslessen dan van proeflessen. Waarom? Omdat wij je echt willen leren kennen. We willen weten wat je wensen en dromen zijn voordat je bij ons op les komt. Zo kunnen wij de beste match vinden tussen jouw en je docent.

Kennismakingslessen Muziek

Twijfel je of dat ene instrument, waar je al een tijdje aan denkt, echt iets voor jou is? Wil je graag een muziekinstrument leren spelen, maar ben je benieuwd wat je nou eigenlijk tijdens de lessen gaat leren? Of heb je al jaren een instrument op zolder liggen en wil je eindelijk een oude hobby weer eens oppakken? Schrijf je dan nu in voor een korte kennismakingscursus van 3 lessen. De data en het tijdstip voor de les worden in overleg met de docent bepaald. Voor de kennismakingscursus heb je géén eigen instrument nodig.

Om je voor een kennismakingscursus in te schrijven ga je via onze website naar het instrument van je keuze. Op het inschrijfformulier geef je onder het kopje ‘eventuele opmerkingen’ aan dat het gaat om een ‘korte kennismakingscursus’.

Bekijk het aanbod van de individuele instrumentale en vocale muzieklessen.

Bij de groepslessen muziek is het vaak mogelijk om een gratis kennismakingsles te volgen. Dit omdat de docent geen 'extra les' hoeft te geven, je sluit dan aan bij de bestaande groep. Indien het mogelijk is om ene gratis kennismakingsles te volgen dan wordt dat op de website bij het inschrijven als keuze aangegeven.

Bekijk het cursusaanbod van de muziekclub - voorbereidend muziekonderwijs.

Bekijk het aanbod van samenspel en ensembles.

Bekijk het aanbod van Rock-it - bandcoaching.

Kennismakingslessen Beeldende Kunst, Dans, Body en Mind, Musical en Theater

Wil je eerst een keer meedoen voordat je je aanmeldt voor een jaarcursus cursus Beeldende Kunst, Dans, Body en Mind, Musical of Theater Vraag dan een gratis kennismakingsles aan via de knop Inschrijven voor een kennsimakinscursus. Deze gele knop staat bij iedere cursus waarop je nog kunt instromen.
Bij korte cursussen is het niet mogelijk om een proefles te volgen.

Bekijk het cursusaanbod Beeldende Kunst

Bekijk het cursusaanbod Dans

Bekijk het cursusaanbod Body en Mind

Bekijk het cursusaanbod Musical

Bekijk het cursusaanbod Theater