sitehka.jpg

Huiskameratelier

De creatieve huiskamer van Helmond.
Wil je gezellig samen zijn én iets leren? Wil je creatief aan de slag én nieuwe mensen leren kennen?
Houd je van koffie (of thee) én boeiende gesprekken? Dan is het huiskameratelier echt iets voor jou.

Het huiskameratelier biedt de ideale combinatie van gezellig samenzijn en nieuwe dingen leren. Samen met een vakbekwame docent werk je in een aantal weken naar mooie resultaten. Je krijgt uitdagende opdrachten en werkt in eigen tempo met verschillende technieken en materialen (o.a. keramiek, verf en textiel).

De kosten voor deelname aan de huiskameratelier bedragen 3,50 per keer. Dit is inclusief koffie, thee, materiaal, begeleiding en gezelligheid.

Op onze hoofdlocatie op de Kromme Steenweg 16 is er iedere maandag van 10:00 tot 12:00 uur een Huiskameratelier. Ook worden er regelmatig Huiskamerateliers op locatie gehouden. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een zorgcentrum of buurthuis. Wilt u graag een keertje komen kijken of wilt u ook een huiskameratelier in uw buurt? Neem dan contact op met Christa Alaert door een email te sturen naar C.Alaert@kunst-kwartier.nl of bel 0492 - 542445. Dan onderzoeken we samen wat mogelijk is.

Bewoners van De Ameide hebben deelgenomen aan een wel heel speciaal huiskameratelier op locatie: zij hebben zelf stop motionfilms gemaakt! Alles is zelf gemaakt: het decor, de kleipoppetjes en de film zelf. En zie hier het fantastische resultaat!