Huiskameratelier van Kunstkwartier

Een huiskamer voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Een huiskamer om cultuur te snuiven, te proeven en te voelen. En een huiskamer om gezellig te kletsen en te keuvelen. Dat is nog eens wat anders! Dat is iets voor u!

U bent alleen thuis en u wilt eropuit. Of u bent met pensioen en u heeft eindelijk tijd om nieuwe dingen op te pakken. Om te leren en te proberen. Om die langgekoesterde passie voor cultuur op te pakken. Of om simpelweg uw eigen creativiteit te leren kennen. Klinkt dat leuk? Jazeker!

Vanaf 22 oktober opent Kunstkwartier elke maandagochtend haar huiskamer. Of beter gezegd: haar huiskameratelier. U gaat samen met een vakbekwame docent van Kunstkwartier aan de slag met uitdagende opdrachten.

U verrast uzelf. Onvermoede talenten bloeien op. Ziet u het al voor zich? U bent van harte welkom!

De huiskamer ontvangt subsidie van de Kruisvereniging Helmond, het RCOAK en het Kansfonds, waardoor de eigen bijdrage laag is. Er zijn drie tarieven: € 1,- per keer, € 2,50 per keer of € 5,- per keer. U bepaalt zelf wat u kunt missen.

Wilt u deelname aan de huiskamer cadeau geven? Dat kan middels de cadeaubon van Kunstkwartier.

Bent u geïnteresseerd? Of wilt u deelname aan de huiskamer cadeau geven? Neem contact op met Annet Nooijen via a.nooijen@kunst-kwartier.nl of via 0492-542445

| Print |