Maria Coolen, Zang

‘Als je zingt, voel je je heel gelukkig. Je komt dichter bij jezelf. Ik heb een grote liefde voor het zingen. Je kunt het op elke leeftijd doen, of je nu 4 jaar bent of volwassen. En elke keer voel je: dit is heel fijn.

Wat doet je stem met je lichaam? Waar komt die klank vandaan? Dat zijn vragen, die heel belangrijk zijn. Want die stem, is er niet zomaar! Ik werk met de Lichtenberger-methode. Deze methode is bij uitstek gericht op het ontdekken en stimuleren van de eigen kracht die de stem van nature heeft. Niet voor niets wordt er bij het Lichtenberginstituut volop onderzoek gedaan naar de werking van de stem, door bijvoorbeeld natuurkundigen en artsen. Je boekt door deze bijzondere methode goede resultaten én je beleeft veel zangplezier. Ik ben zelf echt geraakt door deze manier van zingen en draag mijn kennis over tijdens lessen door heel het land.

Wil je ook geraakt worden door zang? Je meer jezelf voelen, omdat je je kunt uiten met muziek? Kies dan voor een zanglessen, waar het zangplezier van af spat!’