Teambuilding: Communiceren is een Kunst!

De basis voor goed teamwork, is dezelfde basis als voor iedere relatie: communiceren.

Communicatie is het middel om tot vertrouwen in en verbinding met elkaar te komen.

Bovendien blijkt uit wereldwijd, wetenschappelijk onderzoek, dat vertrouwen en verbinding telkens naar voren komen als dé kritische succesfactoren, binnen goed en méér dan goed werkende teams.

Voor deze workshop werkt Kunstkwartier samen met de mannen van www.pure-acting.com die door hun jarenlange ervaring op het toneel weten dat juist daar, vertrouwen in en verbinding met elkaar moet zijn om samen maar ook met het publiek tot goed begrip, een goede communicatie te komen. Het gaat daarbij echt niet alleen om het uitwisselen van woorden en zinnen! Wat te denken van non-verbale zeggingskracht! Hoe zet je dat in om overtuigend te zijn, om een ander te raken? Hoe leer je vanuit theatertechnieken, niet te spelen maar juist echt en authentiek te zijn? En hoe makkelijk is de link naar ons dagelijkse werk, teamwork, klantbenadering, relatiemanagement te leggen…….

Ga als team aan de slag met spiegeltheater, improvisatietechnieken, non-verbale zeggingskracht en ervaar hoe inspirerend en motiverend, verfrissend, verhelderend maar vooral hoe doeltreffend dit werkt!

Goede / betere communicatie in al haar facetten, leidt tot meer vertrouwen en verbinding.

Zo wordt het samen nastreven van doelen, oplossen van problemen en het verzetten van bergen, een stuk makkelijker.

Iets voor uw bedrijf? Neem contact op met Leontine Hartman, projectenorganisatie, 0492-542445 of L.Hartman@kunst-kwartier.nl

| Print |