Musical Zusters

Personeelsleden van het Elkerliek ziekenhuis voerden in juni 2014 de musical Zusters op. Het project is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het Elkerliek en Kunstkwartier.

Kunstkwartier coördineert, regisseert en ondersteund. De zoektocht naar potentiele musicalsterren is via het ziekenhuis gelopen, waarna na een heuse castingdag de rollen verdeeld zijn. De cast bestond uit een zeer gemeleerd gezelschap, van verpleegkundige, tot chirurg, van afdelingshoofd tot administratief medewerker. Dit zorgde ervoor dat collega’s die nooit met elkaar in contact kwamen elkaar leren kennen. Een proces dat ook de werkrelaties ten goede komt aldus de projectverantwoordelijke van het ziekenhuis. En om het nog verder door te trekken is de voor de muziek een band geformeerd bestaande uit partners.

De opvoering van de musical was een geweldige afsluiting van een bijzonder project. Met lovende recensies in het lokale nieuws als kers op de taart.

Kan uw bedrijf wel een vrolijke en toch serieuze noot gebruiken, wil je jouw personeel op een andere manier met elkaar laten werken én een eindpresentatie neerzetten waar personeel en bedrijf trots op kan zijn? Neem contact op met Leontine Hartman, projectenorganisatie, 0492-542445 of L.Hartman@kunst-kwartier.nl

| Print |