Ondernemers - algemene informatie

Vandaag bekijk je alles van een andere kant. Die ene collega van je kan bijzonder mooi zingen. En die ander is een rasacteur. Wist je dat nog niet? Samen zijn ze een mooi duo. En onderschat jezelf niet. Want ook jij hebt een creatieve kant. Misschien moet je die nog ontdekken.

Neem je collega's mee naar Kunstkwartier. Dans, lach, vertel verhalen, struikel over woorden en word boos met een knipoog. Dat wordt variététheater van de bovenste plank. Wat een teamprestatie! Wie had dat gedacht. Morgen weer neuriënt naar je werk.

Bel of mail voor een mooi aanbod. Passend bij jou en je collega's. Niet eng, wel ontwapenend.

En natuurlijk zorgt Kunstkwartier voor de leukste docenten, de beste ateliers en de mooiste studio's. Als je wilt, kunnen eten en drinken verzorgd worden door onze buurman, restaurant de Traverse.

Heb je vragen of geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Leontine Hartman via l.hartman@kunst-kwartier.nl of 0492-542445.

Musical Zusters
Personeelsleden van het Elkerliek ziekenhuis voerden in juni 2014 de musical Zusters op. Het project is het resultaat van een ...
Teambuilding: Communiceren is een Kunst!
De basis voor goed teamwork, is dezelfde basis als voor iedere relatie: communiceren.Communicatie is het middel om tot vertrouwen in ...