De garage - werkplaats voor musicaltheater , 16+

Jij hebt theaterervaring en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in dans, zang en toneel. Ontwikkel je talent in onze garage! DE GARAGE is een vervolg op de Musical Productiegroep. Het is de werkplaats waar jij in een op-maat-productie de uitdaging van een hele andere rol aangaat met meer inbreng en verantwoordelijkheid in het maakproces. Waar je grenzen opzoekt en verlegt in een kleine groep. Waar je samen sleutelt aan een voorstelling met gelijkwaardige rollen. En wil je één van de drie vakken liever niet doen, dan passen we je rol daar op aan.

Tijdens de repetities ontwikkel je eigen materiaal aan de hand van spel-, dans- of zangopdrachten en geef je bestaand materiaal een eigen draai. Je werkt met een toneel-, een dans- en zangdocent én repeteert zelfstandig aan de hand van gerichte opdrachten. Samen zijn we verantwoordelijk voor een gesmeerd maakproces en de uiteindelijke voorstelling. Van al het verzamelde materiaal monteren we één voorstelling waarmee we het publiek omver zullen blazen!

Geef je op via het proeflesformulier hieronder en doe mee met de proefdag op 8 september van 19:00 tot 20:30 uur.

LET OP: omdat er net besloten is deze cursus een upgrade te geven, kan het zijn dat het aantal lessen meer zal worden en de cursusprijs gelijk wordt aan die van de Musical Productiegroep.

Volg ons Theaterhuis op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

| Print |

Helaas is inschrijven voor deze cursus niet meer mogelijk. Heb je belangstelling neem contact op met Kunstkwartier voor andere mogelijkheden.