Theater - algemene informatie

logo  theater.pngLeef je in en leef je uit bij Het Theaterhuis!

Speel erop los, kruip in een rol, leer je verhaal vorm te geven en laat even je fantasie werkelijkheid worden. Samen speel je met emotie, tekst, beweging en heel veel plezier! En zit er een musicalster in jou? Dan zing en dans je daarbij de sterren van de hemel.

In Het Theaterhuis ontwikkel je lef en zelfvertrouwen. Je werkt met gediplomeerde docenten die je uitdagen en je steeds een stapje verder helpen. Je groeit in je spel en je groeit als persoon. Je leert te spelen voor een publiek. Eerst alleen voor je docent en je groep, je tweede thuis. Dan voor familie en vrienden en daarna durf jij elk podium op.

Laat jezelf zien! Geef je op voor een toneel- of musicalcursus in Het Theaterhuis.


Omdat er in ons theaterhuis altijd zoveel te beleven is brengen we vóór iedere vakantie een nieuwsbrief uit. Zo kan iedereen meegenieten van alle avonturen die cursisten beleven, leert iedereen elkaar en de docenten wat beter kennen en ben je altijd op de hoogte van alle activiteiten, cursussen en presentaties van HET THEATERHUIS (de theaterafdeling van Kunstkwartier).

De Speelzolder, 10 t/m 12 jr.
30 lessen | Woensdag, 17:30 | € 269,-
Jij bent een niet-te-stoppen-toneeltalent en gaat het liefst in volle vaart het podium op! Jij hebt spelervaring, je fantasie is ...
Musical Mini's in de spots, 7 t/m 9 jr.
12 lessen | Zaterdag, 09:30 | € 85,-
Zing en dans je nu al non-stop-elke-dag en is de woonkamer inmiddels te klein voor jouw optredens? Wordt het tijd ...
Musical Mini's, 7 t/m 9 jr.
12 lessen | Zaterdag, 09:30 | € 85,-
Wordt mama gek van het zingen onder de douche? Moet papa voor de 1000ste keer je tegenspeler zijn in jouw ...
Musical kinderen
Zingen, dansen en toneel spelen! Krijg jij er ook geen genoeg van??? In ons theaterhuis maak je spelenderwijs kennis met ...
Theaterclub Geldrop, 8 t/m 12 jr.
30 lessen | Vrijdag, 16:00 | € 269,-
Fantaseer en speel er op los bij DE THEATERCLUB! Speel jij graag dat jij een lieve prinses bent die precies ...