De Theatertroep

Acteer de pannen van het dak in De Theatertroep!
Ben jij dat podiumbeest, die niet 3e boom van links of met 40 andere spelers op het podium wil staan? Maar met een kleine groep echt wil leren acteren en werken aan een voorstelling? Altijd al gedroomd van het theater? En vind je het leuk om zelf ook nog wat te mogen verzinnen, bedenken en maken? Grijp nu je kans en ontdek hoe het is om op de planken te staan met je eigen voorstelling tijdens ons Theaterfestival SCHIJN.

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om aan te sluiten bij deze groep. In juni kun je meedoen met de kort cursus "MasterclassCabaret" waarin je aan de slag gaat met een zang- en een toneeldocent. Je kunt je creativiteit kwijt in een kleinkunstlied, cabareteske act of grappig verhaal en leert ons Theaterhuis alvast een beetje kennen. Aanmelden voor de cursus MASTERCLASS CABARET kan HIER! (of als je 18+ bent HIER!)

Of doe gezellig mee met de korte cursus IMPRO en schaaf je improvisatietechnieken bij voordat het nieuwe cursusseizoen weer begint. Aanmelden voor de cursus IMPRO kan HIER! (of als je 16+ bent HIER!)

Volg ons Theaterhuis op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

| Print |

Helaas is inschrijven voor deze cursus niet meer mogelijk. Heb je belangstelling neem contact op met Kunstkwartier voor andere mogelijkheden.