I.M.PRO! - Geldrop - 12+

Let op! Dit is cursusaanbod van het seizoen 2017/2018. Je kunt je hiervoor niet meer inschrijven. Het nieuwe aanbod volgt zo spoedig mogelijk. Excuses voor het ongemak.

Actie, reactie! Samen die vloer op! En een hoop lol met je theatervrienden. Dat is I.M.PRO! Een spelopdracht en meteen BOEM spelen. Door middel van bekende en onbekende oefeningen werk je aan je improvisatievaardigheden en ben jij in no time een echte improvisatiePRO!

De cursus is gebaseerd op improvisatiespelen en theatersport. Denk hierbij aan spelopdrachten zoals bij 'de Lama's' of 'Alpacas' , 'Sterk Water' of ‘in goed gezelschap’. Spelplezier, samenspel en het oefenen van verschillende improvisatietechnieken (zoals incasseren/accepteren/reageren en het spelen met vaste spelgegevens) zullen centraal staan.

Zin om lekker te (leren) improviseren? Meld je dan nu aan, ook als je nog geen Ruben van de Meer bent!

De lessen zijn 10x tot aan de kerstvakantie. Een vervolgcursus is mogelijk bij voldoende interesse.

Liever eerst een proefles volgen? Dat kan op vrijdag 8 september. Meld je aan via onderstaande knop 'Aanmelden proefles'

Volg ons Theaterhuis op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

| Print |

Helaas is inschrijven voor deze cursus niet meer mogelijk. Heb je belangstelling neem contact op met Kunstkwartier voor andere mogelijkheden.