Schrijven - algemene informatie

Schrijven kan iedereen, daar heb je geen cursus voor nodig. Maar bij Kunstkwartier kun jij je schrijftalent blijven ontwikkelen zonder je eigenheid te verliezen!
Onze professionele en ervaren schrijfdocenten helpen je om je kennis van schrijftechnieken te verbreden, gedachten nog beter te verwoorden en te spelen met taal. Ze prikkelen je fantasie en wijzen je de weg naar publicatiemogelijkheden.

Kunstkwartier is een ontmoetingsplaats voor amateurschrijvers, het biedt cursussen en workshops. En het staat altijd open voor suggesties.
Wat je geschreven hebt moet ook worden gelezen! Daarom krijg je bij ons de kans om je werk te verspreiden. Bijvoorbeeld via onze facebook pagina; ‘Kunstkwartier Schrijven’, waar je direct feedback kunt krijgt van andere amateurschrijvers. Want schrijven leer je mét en ván elkaar. Via deze facebookpagina hoor je het ook als eerst wanneer er weer een cursus of workshop komt!

In seizoen 2017-2018 organiseert Kunstkwartier verschillende korte cursussen en workshops. Op dit moment bieden we een korte cursus column schrijven aan die een vervolg is op de cursus van het afgelopen seizoen, maar ook als je die cursus niet hebt gevolgd kun je prima aansluiten. Gedurende het jaar komen er workshops en cursussen bij.

Heb je zelf een plan op het gebied van schrijfactiviteiten waarbij wij je zouden kunnen ondersteunen? Laat het ons even weten. Wie weet kunnen we samen werken.

Mail je plan, je vraag of opmerking naar schrijven@kunst-kwartier.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Column Schrijven: aan de slag met vorm, 16+
4 lessen | Dinsdag, 20:00 | €63,- (18+), €76,- (21+)
Grappig, verdrietig, diepzinnig of luchtig. Ze zijn er in alle soorten en maten: columns. Of je nu schrijft voor het ...