Slagwerk - Helmond

TRRRRRRR….een roffel op een trom. De toetsen van de marimba dansen een vette solo. Hé en nu weer de sensatie van een drumsolo! Handen, voeten alles tegelijk.
Ach, hoor ik je zeggen, slagwerk, dat is toch alléén maar ritme! Welnee. Dat was een andere tijd. Terug naar die van jou! Ontdek samen met je docent de spannende wereld die slagwerk heet
Over samen gesproken. Zou je misschien bij een muziekvereniging willen spelen?
Dat kan. Er is altijd wel een harmonie of fanfare bij je in de buurt. Kijk bij ‘verenigingen’ op deze site of informeer er naar bij Kunstkwartier.

Slagwerk veelzijdig? Das zachtjes uitgedrukt!

Praktische informatie:

Wat kost een muziekles bij Kunstkwartier? Download hier het overzicht met de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Vanaf 7 jaar.

De lesdag en tijd wordt samen met de docent afgesproken.

Uiteraard heb je voor de lessen een drumstel nodig. Informeer a.u.b. eerst bij de docent voor je tot aankoop of huur overgaat.

Uniek bij Kunstkwartier: Gratis deelname aan een ensemble of band!

Bestaat er een leukere manier om muziek te maken, dan samen muziek maken? Uit ervaring weten we dat samen muziek maken zoveel meer brengt, samenspelen is leuk en belangrijk voor de muzikale ontwikkeling. Hoe goed je ook bent op je instrument, samenspelen met anderen maakt je tot een complete muzikant.

En daarom bieden we bij Kunstkwartier de mogelijkheid om naast je individuele les GRATIS deel te nemen aan een ensemble of bandje. Natuurlijk hebben we wel meerdere muzikanten nodig om een ensemble of bandje te vormen, en voor het ene instrument is dat makkelijker dan voor het andere. Dus het kan zijn dat het voor bepaalde instrumenten niet mogelijk is om een ensemble samen te stellen. Heb je interesse of wil je meer weten over het spelen in een ensemble of bandje, informeer dan bij je docent naar de mogelijkheden.

Ben je geen cursist? Ook voor jou is er (tegen een aantrekkelijke prijs) plaats. Stuur een mail met je naam, contactgegevens, leeftijd, instrument en muzikale ervaring naar muziek@kunst-kwartier.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

| Inschrijven | Print |