Zang: Singer-Songwriter - Helmond

Wil jij je eigen liedjes maken en zingen?

Tijdens de les gaan we samen jouw fantasiewereld verkennen. Je bent zelf de baas over het resultaat. Alles kan en niets is fout!
En, zéér belangrijk, je leert zingen op een goede en gezonde manier!

Docente singersongwriter Fleur van Gorp: "Voor mij is het schrijven en zingen van mijn eigen liedjes het mooiste wat er is! Wanneer ik schrijf kent mijn fantasie geen grenzen en ben ik zelf de baas over het resultaat.
Alles kan en niets is fout! Wil jij ook wel je eigen liedjes maken en zingen? Tijdens de les gaan we samen jouw fantasiewereld verkennen en, zéér belangrijk, leer ik je zingen op een goede en gezonde manier.

Praktische informatie:

Wat kost een muziekles bij Kunstkwartier? Download hier het overzicht met de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Vanaf 12 jaar.

Een zekere basis op het gebied van piano of gitaar is een voordeel maar beslist niet noodzakelijk

De lesdag en tijd wordt samen met de docent afgesproken.

De cursist dient zelf voor de aanschaf van een instrument te zorgen. De docent wil je daar graag bij helpen! Ben je lid van een vereniging? Dan zorgt de vereniging voor het instrument.

Uniek bij Kunstkwartier: Gratis deelname aan een ensemble of band!

Bestaat er een leukere manier om muziek te maken, dan samen muziek maken? Uit ervaring weten we dat samen muziek maken zoveel meer brengt, samenspelen is leuk en belangrijk voor de muzikale ontwikkeling. Hoe goed je ook bent op je instrument, samenspelen met anderen maakt je tot een complete muzikant.

En daarom bieden we bij Kunstkwartier de mogelijkheid om naast je individuele les GRATIS deel te nemen aan een ensemble of bandje. Natuurlijk hebben we wel meerdere muzikanten nodig om een ensemble of bandje te vormen, en voor het ene instrument is dat makkelijker dan voor het andere. Dus het kan zijn dat het voor bepaalde instrumenten niet mogelijk is om een ensemble samen te stellen. Heb je interesse of wil je meer weten over het spelen in een ensemble of bandje, informeer dan bij je docent naar de mogelijkheden.

Ben je geen cursist? Ook voor jou is er (tegen een aantrekkelijke prijs) plaats. Stuur een mail met je naam, contactgegevens, leeftijd, instrument en muzikale ervaring naar muziek@kunst-kwartier.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

| Inschrijven | Print |