Datum: Zondag 8 september 2019
Tijd:14 en 17 uur
Groep: Theatergroep Nest - Annemie Aldenzee, Mariël Eerden, Franc Verstappen, Lieke van der Kant, Marleen Knoops, Lotte van Hassel, Lisette Pentermans, Sandra van de Ven en Susanne van Doren.
Regie: Dorot Sobczyk
Locatie: Speelhuisplein
Prijs:Vrij toegankelijk

Stel dat we even niets meer waren dan reizigers. Reizigers met een hart dat danst van het leven. En dat we dat aanvaardden. Onvoorwaardelijk. In alle volheid. Goh, dat zou leuk zijn!

Theatergroep Nest speelt Human Conditions: een straatperformance, ontstaan uit improvisaties. Buiten op een enorm plein gaan we op zoek naar onze grootse subtiele binnenwerelden.

Een bewegingsvoorstelling over bij elkaar komen, onderweg zijn.
Over kwetsbaarheid en perfectie. Over een leeg plein dat tot leven komt, stormen die plots ontstaan. Over auto’s die te hard voorbijrazen.
Over ons verlangen naar een plek waar het goed is zoals het is.
En vooral over dat plekje diep in ons waar het leven binnen danst, ook al weten we dat soms zo virtuoos te ontwijken, en toch, op onbewaakte ogenblikken... Hoe zou dat eruitzien?

Met dank aan: Kunstkwartier, 't Speelhuisplein, Bach, Vivaldi, Balanescu Quartet, Shunryu Suzuki , Leonard Cohen, Liselotte, Loes, mijn moeder, de lucht, de wind, de zon, mijn spelers en alle medereizigers…