logo_2019_zonder achtergrond_donker.png

SAVE THE DATE VOOR EEN AVONTUUR IN HET DONKER

MUSEUM HELMOND, DE CACAOFABRIEK, HET SPEELHUIS, KUNSTKWARTIER, BIBLIOTHEEK HELMOND-PEEL & partners presenteren de NACHT VAN CULTUUR

Optredens van de beste muzikanten, de leukste workshops, theater- en dansvoorstellingen en nog veel meer culturele verrassingen. Samen met jou beleven we voor de vierde keer een nachtelijk avontuur.

Dit keer vormt Museum Helmond met haar Kasteel en Kunsthal het decor. De Helmondse culturele organisaties slaan op deze avond de handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele en amateurkunsten op bijzondere locaties. Met optredens van Phoenician Drive, Jelle Verse en jonge talenten. Dans tussen de kunstwerken met de Silent Disco, laat je ‘omverblazen' in de Stormkamer of win een prijs bij de Bingo van Tiny Tupperware. Uiteraard is de nacht weer gevuld met de meest bijzondere workshops. Ook op de route tussen de locaties is veel te beleven. Krijg bijvoorbeeld een privé-concert in de ‘Secret garden’ of dans mee met Sherman.

Save the date en houd onze website in de gaten voor de actuele line-up. Geschikt voor alle leeftijden en gratis toegang. Vier de nacht met ons mee!