Huisje Boompje Beest.jpg

Huisje, Boompje…BEEST! Een gezellige middag voor de hele familie. Kom naar de dansvoorstelling, en doe mee met een activiteit of workshop!Dansen, zingen, muziek maken, lekker creatief bezig zijn... er is voor iedereen wat te doen.

We hebben de middag zo ingedeeld dat je aan verschillende activiteiten mee kunt doen. Begin de middag met een dansvoorstelling en ga daarna lekker zelf dansen of muziek maken. Of je komt gewoon lekker knutselen. Alles kan!

Reserveer van te voren wel een kaartje, dan weet je zeker dat er nog plek is. Ga voor meer informatie en kaartjes reserveren naar onze speciale activiteitenwebsite www.kunstkwartier-activiteiten.nl

Bij de activiteiten mogen ouders gewoon blijven kijken. Daar is geen ticket voor nodig. Voor de voorstelling moet wel iedere bezoeker een ticket hebben. Kinderen onder de 8 jaar mogen alleen met begeleiding naar de dansvoorstelling.

Ben je cursist van Kunstkwartier? Koop je kaartje voor de voorstelling voor 10 maart bij de receptie en ontvang een kaartje voor een workshop naar keuze gratis.