OPEN DAG

LOCATIE KROMME STEENWEG 16, HELMOND

Op zondag 10 september zetten we van 13.00 tot 16.00 uur de deuren open van onze locatie in Helmond. DOEN! Is het sleutelwoord tijdens deze open dag. Doe mee met gratis uitprobeeractiviteiten die je laten snakken naar meer!

Special guest op deze dag is componist Bert Beethoven en hij heeft je hulp hard nodig! Alle kinderen van de basisscholen in Helmond hebben een ‘brief’ ontvangen met daarin een dringende oproep van de componist. Hij roept alle kinderen op om een ‘muzieknootjesvanger’ te ontwerpen die ontsnapte muzieknootjes kan vangen. Dit kan door middel van een kleurplaat die via de scholen is uitgedeeld. Heb je de kleurplaat niet via school ontvangen? Geen probleem, kleurplaten zijn te verkrijgen bij de receptie van Kunstkwartier of klik op de link onderaan de pagina en print hem uit.

Is een kleurplaat geen uitdaging voor je? Dan mag je natuurlijk ook aan de slag met andere materialen… gebruik je fantasie en knutsel een 3D versie! Lever je kleurplaat of knutselwerk op 10 september in bij Kunstkwartier en maak kans op een mooie prijs!

In het hele gebouw kun je gratis meedoen met korte activiteiten. Het is een dag voor alle leeftijden en alle disciplines die Kunstkwartier rijk is. Doe mee met inloopactiviteiten dans, theater en beeldende kunst, probeer instrumenten uit en verjaag de stilte die in de vakantie over Kunstkwartier is neergedaald!

Natuurlijk zijn ook veel docenten aanwezig om je vragen te beantwoorden over de cursussen die zij geven. Heb je iets gevonden naar je zin? Dan kun je je meteen inschrijven.

Tip! Kom te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer. In de directe omgeving is het alleen mogelijk om betaald te parkeren.