Save the date voor een nachtelijk avontuur!

Na een succesvolle eerste editie van de Nacht van Cultuur kunnen we niet wachten op een volgend nachtelijk avontuur met jou. Dit keer vormt Bibliotheek Helmond het decor. Theater, muziek, cabaret, (beeldende) kunst, dans, literatuur, film, kunsteducatie én de Helmondse eigenzinnigheid: dé vijf Helmondse culturele instellingen slaan op deze avond hun handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele- en amateurkunsten.

Save the date en hou de websites van de vijf deelnemende culturele instellingen in de gaten voor de actuele line up. Bekijk regelmatig de social media pagina’s voor winacties, info en leuke berichten van de artiesten. Vier je de nacht met ons mee?

Kunstkwartier verzorgt de volgende workshops en optredens:

Broche Kleien – workshop voor jong en oud -“Wilt u weer eens versierd worden? Dan kunt u vanavond naar hartenlust een eigen broche ontwerpen.”

Stijlvol Stoepkrijten – workshop voor alle bezoekers - “2017 is het jaar van De Stijl. Op het plein wordt daarom gewerkt aan een Stijlvol Stoepkrijtkunstwerk en we kunnen jouw hulp gebruiken!”

Tape Je Eigen Mondriaan – workshop voor jong en oud - “Doe mee en ontdek de Mondriaan in jezelf.”

De Musicalproeverij – workshop voor volwassenen - “Een spontane, korte workshop voor de spelende mens waarin je proeft aan disciplines uit het musicalvak.”

Het Bezoekerskoor – workshop voor jong en oud - “Neem nog een glaasje drinken, want voor je het weet ben je onderdeel van Het Bezoekerskoor. Niets is leuker dan samen zingen, toch?”

Suits – moderne dans “Een moderne dansperformance tussen de boeken, dat moet je gezien hebben.“

Kubuswoningconcert(en) – muziek - “Ga mee ‘on tour’ en beleef een intiem Kubuswoningconcert op het plein.”

Helmond In 100 Stukskes – workshop voor volwassenen - In deze workshop ga je samen met de Eindhovense stadsdichter op zoek naar mooie verhalen achter deze voorwerpen en kun je de opgravingen bekijken onder supervisie van de Archeologische Dienst Helmond.

Dynamo – drumband - “Dynamo speelt sets waar de vonken vanaf vliegen en danst daarbij de pannen van het dak. Niet bedoeld om bij stil te staan!”

Download het programma en je weet precies hoe wat waar en wanneer!